Bridgecursus in Driebergen

Sinds 2021 bieden wij verschillende cursussen aan. Deze cursussen vinden plaats in Health Center Hoenderdaal in Driebergen.

Vanaf 19 september 2022 starten wij met de derde cyclus cursussen.

Onderstaande indeling van cursussen/dagen is het voorlopige plan en kan nog wijzigen

  • Een beginnerscursus op donderdagen (voor beginnende bridgers)
  • Een vervolgcursus/opfriscursus op maandagmiddagen (vervolg op beginnerscursus, maar ook geschikt als opfriscursus voor mensen die een tijd niet gebridged hebben)
  • Een hogeropcursus op maandagochtend (vervolg op vervolgcursus)
  • Een verdiepingscursus op woensdagen (voor clubspelers/ervaren bridgers)

Bij de eerste drie cursussen wordt gebruik gemaakt van lesmateriaal van de Nederlandse Bridge Bond.

De verdiepingscursus bestaat uit zelf ontwikkelde lessen. De lessen van deze cyclus zijn nieuw en dus anders dan de lessen die afgelopen half jaar bij deze cursus gegeven zijn.

Alle lessen beginnen met inloop om 9:15. Om 9:30 start het lesgedeelte en om 12:00 is het afgelopen. Halverwege zal er een pauze zijn. Alle cursussen duren 12 weken. In principe achter elkaar, maar door verplichtingen in het buitenland valt er soms een week uit. De exacte data vindt u bij de respectievelijke cursussen. De cursussen kosten 180 euro (15 euro per les).

Wilt u (met uw vrienden) liever privéles dan kan dat ook. Dan verwijzen we u door naar de pagina lesaanvraag. U geeft uw wensen aan en we kijken of we daar een mouw aan kunnen passen.