Materialen

Hier vind je allerlei video’s en artikelen die we de afgelopen jaren hebben geproduceerd.

BridgeTV, sinds het begin van corona zijn we in samenwerking met de NBB begonnen met een tweewekelijks programma waarin we bridgevragen van lezers beantwoorden. Allerlei systemen passeren de revue, maar ook allerlei af- en tegenspelproblemen. Kijk zelf, als je op onderwerp wilt zoeken, vanaf aflevering 8 kan je klikken boven de aflevering op een bepaald onderwerp en word je direct doorgelinkt naar het gedeelte van de aflevering dat over het onderwerp gaat.

‘Over mijn schouder’ is een onderdeel gestart in Engeland waar ze topspelers over de hele wereld tegen elkaar laten spelen en je live commentaar kan geven. Tim is één van de spelers die om de twee weken commentaar levert bij spellen die hij live speelt. De uitzendingen daarvan zijn te bekijken.

BridgeTV heeft ook een systeem waar ze mee werken. Dit systeem is ook hier te vinden. Het is een basissysteem. Simon en Tim spelen daar ook echt mee, maar hebben het iets geavanceerder gemaakt om er ook op topniveau mee uit de voeten te kunnen.

Simon schrijft al jaren de rubriek over uitkomen in de Imp. Hier zijn enkele van zijn oude artikelen te vinden. Iedere aflevering begint met een quiz. Kan jij beter starten dan de top?

We hebben ook nog overig materiaal. Hier staan bijvoorbeeld korte video’s die we hebben gemaakt voor de jeugd. Dit zijn simpele adviezen, goed voor iedere beginner!