Avondbridgecursus in Zeist!

In samenwerking met de Zeister bridgeclubs en bridgeclub Austerlitz gaan we een avondcursus organiseren in Zeist. Vanaf 7 maart om 19:30-22:00 zullen we in 12 weken de spelregels met de tactieken leren, waarmee je je staande kan houden aan de bridgetafel.

Hiermee beginnen we onze eerste avondcursus, zodat ook als je nog een baan hebt je de kans krijgt om het spel je eigen te maken.

Oftewel wil je het spel leren van een expert en het spel leren zoals het moet, meld je dan aan door op deze link te klikken.

Winnaars!

Simon en Tim hebben afgelopen maandag het BlijfThuis toernooi gewonnen. In de eerste zitting moesten ze Ter Laare en Alkemade nog voor zich dulden, maar na een mooie overwinning op de onderlinge tafel in de tweede helft pakten ze de overwinning. Voor de uitslagen klik hier.

Blijf thuis competitie

Wij doen mee aan de blijf thuis competitie en maken er video’s van die we posten. In de derde voorronde (de eerste dat we meededen) zijn we tweede geworden. Simon had een paar mooie acties, helaas was Tim niet altijd even scherp. Hier is de link naar de video.

Simon de Wijs en Tim Verbeek over mijn schouder

Kijk naar Tim in het Engels of naar Simon in het Nederlands

Aanstaande donderdag zullen Simon en Tim weer samen online spelen. Dit keer tegen een sterk IJslands paar. Simon zal daarbij het Nederlandse commentaar verzorgen en Tim het Engelse. Stuur een email naar invite@hartsdale.co.uk en krijg de link om mee te kijken.

BridgeTV systeem online

Het staat eindelijk online, het BridgeTV systeem. In de afleveringen is wel een beeld te krijgen van het systeem dat wij voor ogen hebben, maar hier is het allemaal goed uitgewerkt en systematisch beschreven.
Het is een vrij eenvoudig systeem, maar niet voor beginners, maar bridget u al een aantal jaar en wilt u uw systeem moderniseren dan is dit een uitstekend bestand om mee te werken.

BridgeTV uitzendingen hier terug te kijken

Simon en ik zijn iedere maandag en donderdag te zien op BridgeTV waarin wij vragen van bridgers beantwoorden, van Muiderberg tot inverted minors, af- en tegenspel, tot hoe je je echtgenoot en kinderen aan het bridgen kan krijgen. Klik hier om alle oude uitzendingen terug te kijken. Of stuur een mail naar ondersteuning@bridge.nl als u een vraag heeft die u graag beantwoord wil zien. En bedenk, geen enkele vraag is een slechte vraag!