Vervolg/opfriscursus

Heeft u net de beginnerscursus afgerond of wilt u uw bridgekennis opfrissen na (enkele) jaren niet of nauwelijks gebridged te hebben dan is deze cursus voor u. In deze gaan we dieper in op het uitspelen van de kaarten, maar komt ook het verdere bieden na 1SA, de twee openingen en bieden naar slem aan bod.

Het staat vrij om de eerste les te volgen zonder enige verplichting. Kom kijken of deze cursus bij u past. U kunt overstappen naar een moeilijkere of makkelijkere cursus mocht het niveau te simpel of te lastig zijn. Ook stoppen is een optie.

Vanaf 19 september organiseren we de vervolgcursus. Iedere maandagmiddag tussen 12:30 en 13:45 wordt uitleg gegeven. Daarop volgend worden (voorbereide) spellen gespeeld parallel aan de clubmiddag van Sans Souci. Het cursusgeld bedraagt 180 euro. Hiervoor krijgt u naast de lessen ook het theorieboek en omdat we samenwerken met Sans Souci ook een gratis lidmaatschap voor het seizoen.

Na de vervolgcursus heeft u meer houvast en middelen om ook ingewikkeldere situaties de baas te kunnen. Hieronder kunt u zich inschrijven voor de cursus.